2019. június 26., szerda,  János és Pál
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. december 31., hétfő
Késelés a söröző előtt
Baseballütő, vascső is elkerült Csanádapácán – Ütközések sora Békés megyében
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Vésztő külterületén, december 30-án, 19.30 óra körül letért az útról és fának ütközött egy Békés felé tartó személygépkocsi. Az autóban a vezetővel együtt négyen ültek. Az egyik utas súlyos, a másik három férfi könnyű sérülést szenvedett. December 29-én, Békéscsabán, a 44-es számú főút elkerülője és a Berényi út kereszteződésében, 10.30 óra körül egy személyautó vezetője későn vette észre az előtte forgalmi ok miatt álló kocsisort és nekiment a leghátsó gépkocsinak. Az ütközés erejétől a sorban álló másik két autó is megrongálódott. A balesetben az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Békéscsabán kocsisornak hajtott a figyelmetlen autós

 

Húsz perccel később, 10.50 órakor Kondoroson, a Csabai út és az Endrődi út kereszteződésében egy személyautó vezetője balra kanyarodás közben nem adott elsőbbséget a neki szemből érkező kerékpárosnak. A biciklis kerékpárján fent ülve egyenesen akart tovább menni. Összeütköztek, a kerékpáros súlyosan megsérült. Nagykamarás külterületén, 12.50 órakor egy tehergépkocsi a hozzá kapcsolt pótkocsival Medgyesegyháza felől Nagykamarás felé tartott, amikor a járműszerelvény vezetője fékezett, mert balra egy telephelyre akart bekanyarodni. Mikor kanyarodás előtt megállt, a pótkocsi hátuljának ütközött a mögötte haladó személyautó. A balesetben a személygépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

 

Késsel támadt a baseballütős vendégre a csanádapácai férfi

 

Az egyik csanádapácai sörözőben, december 30-án, 16.30 óra körül egy férfi szidalmazni kezdte a vendégeket. Az egyik vendég próbálta megnyugtatni, de a férfi arcon ütötte őt, majd kiment az utcára az autójához. A pultos nő utánament, el akarta küldeni. A megütött vendég próbált segíteni a nőnek, az agresszív férfi ekkor elővett egy kést és fenyegetőzött, hogy megöli őket. A pultos nő segítőjének egy másik vendég baseballütőt adott, hogy azzal próbálja meg távol tartani a fenyegetőzőt, de nem sikerült. A támadó a késsel megsebesítette őt, majd az autójával elhajtott, de nem sokkal később visszament a sörözőhöz és egy vascsővel a kezében folytatta a kiabálást. Az Orosházi Rendőrkapitányság a késsel támadó 38 éves csanádapácai férfit garázdaság elkövetésével gyanúsítja és őrizetbe vette.

 

Tótkomlóson, december 30-án, 22.45 óra körül elfogtak a rendőrök egy férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása miatt adott ki elfogatóparancsot. A 24 éves R. Jánost az Orosházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Fának ütközött az autós Vésztőnél

 

 <
+++
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.