2019. április 19., péntek,  Emma
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. november 09., péntek
Megszúrta élettársát
A férfit őrizetbe vették a rendőrök – Más: kerékpáros balesetek sora
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, november 7-én, Füzesgyarmaton, a Dobó utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 7.15 óra körül személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek és összeütköztek. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Vésztőn, a Kossuth Lajos utcai kerékpárúton, 7.45 óra körül gyalogos fiú és kerékpáros nő ütközött össze. A kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Jókai Mór utcában, 8.30 óra körül egy tehergépkocsi kerékpáros nőt sodort el, a biciklis könnyebben megsérült. Két órával később, Telekgerendás külterületén egy személygépkocsi letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Súlyosan megsérült a kerékpáros Füzesgyarmaton

 

Békéscsabán eltévedt egy 12 éves békési gyermek. A rendőrséget egy járókelő értesítette. Békéscsabán, a Gyulai úton, november 7-én, 16.45 óra körül egy nő egy kislányra figyelt fel. A 12 éves gyermek egyedül volt, azt mondta, hogy eltévedt, ezért a nő hívta a rendőrséget. A rendőrjárőröknek a lány nem tudta megmondani a szülei elérhetőségét, csak azt, hogy Békésen laknak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ügyeletes tisztje felvette a kapcsolatot békési kollégáival, akik értesítették a szülőket. A rendőrök a kislányt hazavitték.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság november 7-én, 13.45 óra körül őrizetbe vette a balatonkenesei, 30 éves E. Istvánt, aki családi vita közben késsel combon szúrta élettársát. A nő könnyű sérülést szenvedett, a férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

 

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen november 7-én, 9.30 óra körül elfogták a rendőrök a román állampolgárságú, 61 éves M. Pétert, akinek a Kecskeméti Rendőrkapitányság rendelte el körözését. A férfit előállították a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.