2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. november 08., csütörtök
Látni és látszani
Szántóföldre sodródott – Éjjeli cigarettasodrás – Kisfilm a sötétben kerékpározóknak és minden közlekedőnek
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Orosháza külterületén, november 6-án, 14.30 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és az út melletti szántóföldön állt meg. Az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Szarvasi úton, november 6-án, 14.45 órakor összeütközött két kerékpáros, mindketten könnyű sérülést szenvedtek.

A férfi kocsijában növényi törmelékkel teli zacskó volt

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság november 6-án őrizetbe vett egy tótkomlósi férfit. A 32 éves férfi a gyanú szerint 2018 augusztusában és az őrizetbe vétele napján egy lakatlan tótkomlósi házból lopott. Egy dízelmotort és több hűtőkazánt vitt el. A férfi más, hasonló bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság november 6-án szabálysértési őrizetbe vett egy bácsalmási férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Bajai Rendőrkapitányság 2018. szeptember 14-étől 5 hónapra eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság munkatársai a férfit három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Békéscsabán előállítottak a rendőrök egy férfit, akinek autójában kábítószer gyanúját keltő anyag volt. A férfi elismerte, hogy a növényi törmelékből cigarettákat sodort. Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen sorról november 6-án, 0.30 óra körül állították elő a rendőrök a férfit. A 28 éves férfi egy társasháznál, az autója mellett állt és dohányzott, amikor meglátta a felé közeledő rendőrautót, eldobta a cigarettáját. A férfi kocsijának jobb első ülésén a rendőrök növényi törmelékkel teli zacskót találtak. A kábítószer gyanúját keltő anyagból a férfi cigarettákat sodort, közülük egyet éppen az igazoltatása előtt akart elszívni. A Békéscsabai Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el, a lefoglalt növényi törmeléket igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

*

A Békéscsabai Rendőrkapitányság kisfilmet készített, amelyben szemléletesen mutatják be, hogy miért szükséges a sötétben kerékpározók láthatósága:

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.