2020. június 6., szombat,  Norbert és Cintia
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. november 06., kedd
Fogolyszökés!
A hódmezővásárhelyi férfit visszavitték a gyulai börtönbe – Szekrényajtót dobott az utcára
Szerző: SZ. M.
A Békés megyei rendőrök Budapesten elfogták azt a férfit, aki engedélyezett távollétéről nem ment vissza Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. A férfi külföldre akart utazni.

A férfit a budapesti pályaudvaron fogták el a rendőrök

 

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki 2018. október 26-án, engedélyezett távollétéről a meghatározott időre nem ment vissza Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe. A 40 éves T. László Németországba akart szökni, ott akart munkát vállalni. Budapestről, a Keleti pályaudvarról indult volna november 5-én, de a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei közvetlenül az indulás előtt, 15.30 órakor elfogták. A hódmezővásárhelyi férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol fogolyszökés miatt büntetőeljárás indult ellene, majd a kihallgatását követően visszavitték a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

 

Békés megyében, Mezőberény külterületén, november 5-én, 18.45 óra körül egy halászati őr tetten érte a kiemelő hálóval halászó férfit, és értesítette a rendőrséget. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a férfit előállították, a Mezőberényi Rendőrőrsön kihallgatták. Orvhalászat miatt büntetőeljárás indul ellene.

 

Fémtárgyakat és locsolócsövet akart lopni az egyik ház udvaráról egy férfi november 5-én, 18 óra körül, Tótkomlóson. A helyi körzeti megbízottat egy nő értesítette, aki látta, hogy a férfi átmászott a kerítésen. A gumicső mellett fémcsöveket, egy lemezszekrény ajtaját és egy fúrót dobott ki az utcára. A rendőrök a tetten ért férfit előállították. Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított ellene.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei november 5-én, Dévaványán elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 62 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.