2019. június 27., csütörtök,  László
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. október 05., péntek
Ittas apa a volánnál
Húsz hónapos kislánya is az autóban utazott – Békéscsabán pedig kigyulladt egy autó, miután a sötétben vontatónak ütközött
Szerző: SZ. M.
Ittasan vezetett és autójával előtte lassító személyautónak ütközött egy férfi a Békés megyei Tótkomlóson, a Mezőhegyesi út és az Aradi út kereszteződésében, szeptember 28-án. A személygépkocsi hátulról ütközött az előtte hirtelen fékező és jobbra kanyarodó autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművezetők nem tudtak megegyezni a felelősség kérdésében, ezért a kanyarodó autó vezetője rendőrt hívott.

Az autó vezetője könnyebben sérült meg

 

Az intézkedéskor a szonda a hátul haladó autó vezetőjénél ittasságot jelzett. A férfi családjával együtt utazott, vele volt a felesége és 20 hónapos kislánya. Az orvosi vizsgálat eredménye is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene. A baleseti felelősség kérdését a rendőrség vizsgálja. Az ütközésben senki nem sérült meg, a gyermeknek sem esett baja.

*

Lehetett volna a joginál súlyosabb következménye is a szabálytalanságnak, a rendőrség ezért ismételten kér mindenkit, hogy a saját és utasai, családja, közlekedő partnerei biztonsága, a balesetek megelőzése érdekében tartsa be a közlekedési előírásokat.

 

*

Békés megyében, Békéscsaba külterületén, a 47-es számú főúton, október 3-án, 19 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi nekiütközött az előtte haladó pótkocsis mezőgazdasági vontatónak. Az autó kigyulladt, vezetője könnyebben megsérült.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.