2019. június 19., szerda,  Gyárfás
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. szeptember 14., péntek
Kamionok között lelte halálát
A kisteherautót a szembe jövő jármű ütötte el
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a 44-es számú főút Kondoros és Kardos közötti szakaszán, szeptember 12-én, 11.20 órakor halálos közlekedési baleset történt. Egy kisteherautó vezetője Szarvas felé tartott, előtte ment egy kamion. A kamion előtt jobbra kanyarodott egy tehergépkocsi, ezért a kamion vezetője lassított. Ekkor a kisteherautó vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba és összeütközött a neki szemből érkező kamionnal. A kisteherautó vezetője a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A kamion vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Beszédes kép: halál Kondoros és Kardos között

 

Végegyháza külterületén, szeptember 12-én, 8.45 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. Az autó vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. A mellette utazó férfi könnyű sérülést szenvedett. Mezőkovácsházán, a Kossuth Lajos utcában, szeptember 11-én, 19.30 óra körül kerékpáros nőnek nekiszaladt egy kutya. A nő elesett és könnyebben megsérült.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 11-én őrizetbe vette az 58 éves P. Mihályt, aki a gyanú szerint a kerítésen át bemászott egy ház udvarára Csorváson. a férfi eltörte a ház ajtajának zárját, bement az épületbe, átkutatta a helyiségeket és egy gázpalackot és szerszámokat vitt el, ezután a fáskamráról is lefeszítette a lakatokat. A férfit a helyi körzeti megbízottak azonosították és fogták el.

 

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 11-én házkutatást tartottak egy férfinál, Kondoroson. A ház udvarán élő és száraz kender töveket találtak. A kábítószer gyanúját keltő növényeket a rendőrség lefoglalta, a kábítószer birtoklás gyanúja miatt elrendelt nyomozás során a hatóanyagtartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 11-én, 11 órakor előállítottak egy 30 éves kunágotai nőt, aki ellen csalás miatt a Budapesti Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. A rendőrség értesítette a körözését elrendelő bírót.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.