2019. június 19., szerda,  Gyárfás
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. szeptember 12., szerda
Közlekedési táblák a biciklin
Beázás miatt vitte volna haza a békéscsabai nő
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában, szeptember 10-én, 14.45 óra körül egy járdán kerékpározó nő kisteherautónak ütközött. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Táblával akart tetőt javítani

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság szeptember 10-én őrizetbe vett egy újkígyósi nőt. Az 55 éves asszony és rokonai fenyegettek, szidalmaztak egy testnevelő tanárt Újkígyóson. A nő egyszer meg is ütötte a pedagógust. A tanár nem esett el, nem sérült meg. A rendőrség a nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésével gyanúsítja.

 

Büntetőeljárás indul egy nő ellen, mert az egyik békéscsabai utcából, ahol útépítés folyik, három közlekedési táblát akart hazavinni. A három közlekedési táblát a nő szeptember 9-én, a Franklin utcában – ahol útépítési munkálatok zajlanak – tette fel a jelzéseket a kerékpárjára. A rendőrök 20 óra körül a Thököly utcában igazoltatták, majd előállították. A nő elmondta, hogy házának előtetője több éve beázik, a közlekedők számára irányt mutató táblákkal akarta megjavítani. A rendőri intézkedés után a jelzések visszakerültek a helyükre, a nő ellen a rendőrök közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt feljelentést tettek.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.