2019. június 19., szerda,  Gyárfás
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2018. szeptember 11., kedd
Sztárportré Bach Szilviával
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu – Molnár Szabolcs
A nevelésben nálunk nem volt az, hogy „Ezt nem szabad!” Miért? Csak. Elmondtuk, hogy mi a helyzet, és Dóri vette – mondja Bach Szilvia.

BachSzilvia1__2_.jpg1.jpg

 

Bach Szilvia: „Dóri 2 és 3 között lehetett, amikor jött a hisztikorszak: veri magát a földhöz, toporzékol. Ilyenkor én nem azt mondtam, hogy ne toporzékolj, mert azt nem értette volna, és akkor még jobban üvöltött volna. Elkezdte a műsort, és mondtam neki: Úristen Dóri, te tudsz szteppelni? Mutasd még egyszer! Ekkor már mosolygott, és úgy csinálta.

 

Anyuka a gyerek után rohan kétszázzal, a gyerek röhögve visszanéz, és még jobban begyorsít?

 

Bebújtam egyszer egy kapualjba, és onnan figyeltem. Amikor hátranézett, háromig számoltam – akkor neki már a szája legörbült –, ekkor előjöttem. Elmondtam neki, hogy emiatt fontos, hogy ne engedjük el egymás kezét, mert most nem láttuk egymást, és látod, már majdnem sírsz.

 

Egyszer pont az orra előtt indítottak be egy autót, és megrezzent. Szerintem az ilyen reakcióira kell figyelni, és ezekhez kell kötni dolgokat. Ekkor mondtam el neki, hogy ez veszélyes, mert az autóból nem biztos, hogy látnak téged, mert pici vagy.”

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.