2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. július 11., szerda
Talált kulcsok
Már éjjel bevitte a rendőrségre a megtaláló
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Dévaványán, az Árpád utcában, gyalogos-átkelőhelyen július 10-én, 6.50 órakor egy motorkerékpáros férfi elütött két gyalogost. Egyikük súlyos, a másik nő könnyű sérülést szenvedett. A motor vezetője is megsérült, állapota nem súlyos.

Baleset a dévaványai zebrán

 

Kulcscsomót talált egy férfi július 10-én, 21.45 óra körül Békéscsabán, egy padon. A férfi a talált tárgyat bevitte a rendőrkapitányságra. Információ nem volt a kulcscsomón, így a rendőrök nem tudták értesíteni a tulajdonost. A fiatal nő azonban két órával később bement a rendőrségre érdeklődni, nem adta-e le valaki elveszített holmiját. A rendőrök hiánytalanul visszaadták a kulcsait. A Békéscsabai Rendőrkapitányság köszöni a becsületes megtaláló segítségét.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság július 10-én szabálysértési őrizetbe vett két férfit. Egyikük szeszes italt lopott egy békéscsabai üzletből, a másik férfi személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség 2019. május 26-áig eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkét férfit három napon belül bíróság elé állíthatja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.