2019. február 17., vasárnap,  Donát
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. július 07., szombat
Ittasan szitkozódott
Kerékpárosok estek – Súlyos és könnyebb sérülések Békés megyében
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, július 6-án, Békéscsabán, a Gyóni Géza utca és a Csaba utca kereszteződésében, 8.30 óra körül egy kisteherautó nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező kerékpáros férfinak és elütötte. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Képünk illusztráció! (Forrás: internet)Füzesgyarmat külterületén, 12.15 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és az oldalára borult. A balesetben az autó utasa könnyebben megsérült.  Két órával később Gyulán, a Pósteleki utcában egy személyautó kerékpáros férfinak ütközött, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. Ugyanebben az időben, Békéscsabán, az Andrássy úton egy kerékpáros nő nekihajtott egy álló személygépkocsi kinyíló ajtajának. A nő elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyomaendrődön, a Hősök útja és a Körgát utca kereszteződésében, július 5-én, 10.45 óra körül egy kerékpáros férfi nem biztosított elsőbbséget és segédmotoros kerékpáros férfinak ütközött. A balesetben mindkét férfi könnyebben megsérült.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság július 6-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, aki békéscsabai intézmény előtt ittasan kiabált, szitkozódott. A 37 éves békéscsabai férfit garázdaság miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök július 6-án, 23 óra után néhány perccel, Tótkomlóson, a Balogh Ádám utcában. Egy személyautó vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda, a rendőrök előállították a járművezetőt az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és elvették a jogosítványát. 

 

Ugyancsak ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök július 5-én, 18.30 óra körül Ecsegfalván, a Berettyó utcában. Egy személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a járművezetőt a rendőrjárőrök előállították a Dévaványai Rendőrősre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfi ellen büntető feljelentést tettek és bevonták vezetői engedélyét.

 

Orosházán, július 5-én, 9.15 óra körül a rendőrök elfogták az orosházi, 49 éves M. Andreát, akinek lopás miatt rendelte el körözését a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A nyomozók a nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.