2019. április 22., hétfő,  Csilla és Noémi
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. május 16., szerda
Elejtette a lopott üveget
A raktárból hozta ki és a ruhája alá rejtette a békéscsabai férfi
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, május 14-én, Békéscsabán, a Tábor utca és a Kazinczy utca kereszteződésében, 7.45 óra körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező, segédmotoros férfinak. A motor vezetője az ütközést elkerülte, de elesett és könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Dobay utca és a Bartók Béla utca kereszteződésében, 8.30 óra körül személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, akit a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba. Békéscsabán, a Tulipán utca és a Vécsey utca kereszteződésében, 11.15 óra körül egy kerékpáros nő autónak ment neki, elesett és könnyebben megsérült. Szintén Békéscsabán, a Tulipán utcában, 16.30 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros nő.

Kerékpárost ütött el kereszteződésben az autós Gyulán, hétfőn reggel

 

Békés megyében, május 13-án, Gyulán, a Széchenyi utca és a Malomsor utca kereszteződésében, 5.30 óra körül egy személygépkocsi lesodródott az útról, majd fának és háznak ütközött. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett, kiszállt a kocsiból és gyalog hazament. A rendőrjárőrök nem sokkal később a lakásán igazoltatták a sofőrt, a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították mintavételre és orvosi vizsgálatra. A rendőrök büntető feljelentést tettek az autós ellen és bevonták a jogosítványát.

 

Dévaványán, a Hősök terén, 9.15 óra körül személygépkocsinak hátulról nekiütközött egy segédmotor-kerékpáros férfi, aki elesett és súlyosan megsérült. Gyulán, a Zrínyi téren, 11.30 óra körül személygépkocsi elütött egy kerékpárost. A mentők a biciklis nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra körül elesett és könnyű sérülést szenvedett egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett. Orosházán, a Vásárhelyi út és a Kisfaludy utca kereszteződésében, 9 óra körül egy kerékpáros férfi nem biztosított elsőbbséget személygépkocsinak, nekihajtott, elesett és súlyos sérülést szenvedett. Gyomaendrőd külterületén, 14.15 óra körül egy személyautó letért az útról, árokba csúszott és fának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. Szintén Gyomaendrőd külterületén, 19 óra után néhány perccel egy személygépkocsi leszaladt az útról és oldalára borult. A balesetben az autó vezetője és két utasa könnyebben megsérült.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság május 14-én bűnügyi őrizetbe vett két békéscsabai férfit, mindkettőjük ellen lopás miatt adott ki elfogatóparancsot a Békéscsabai Járásbíróság. Orosházán, a Zrínyi utcából május 14-én, 14.15 óra körül előállítottak a rendőrök egy férfit. A Békéscsabai Járásbíróság korábban eltiltotta a férfit a járművezetéstől, így nincs jogosítványa, az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála. Az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, három napon belül bíróság elé állíthatják, ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárás is indul ellene. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei május 14-én előállítottak egy jármű önkényes elvételével gyanúsítható, 42 éves orosházi férfit, aki korábban autót bérelt, de a bérleti díjat nem fizette és az autót többszöri felszólítás ellenére sem vitte vissza a tulajdonosnak. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Az egyik gulai telephelyről május 13-án, 9.30 óra és 16.30 óra között egy ott dolgozó férfi engedély nélkül aut ót vitt el. A rendőrök Eleken, a Lőkösházi úton, egy parkolóban igazoltatták a őt, a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A Gyulai Rendőrkapitányság a 37 éves pátrohai férfi ellen jármű önkényes elvétele és ittas járművezetés miatt indított büntetőeljárást. A rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek a férfi ellen, mert nincs vezetői engedélye.  Lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 13-án, 17.15 óra körül az egyik békéscsabai sörözőben. Egy férfi bement a vendéglátóhely raktárába, kihozott egy üveg szeszesitalt és elrejtette a ruhája alá, el akarta vinni, de az üveget még a sörözőben elejtette, összetörte. A 25 éves békéscsabai B. Zoltán már korábban máshonnan is lopott, a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított ellene.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.