2019. február 22., péntek,  Gerzson
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. május 14., hétfő
Lebukási hely: Árpád fejedelem tere(k)
A határnál kifelé akadtak fenn
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, május 11-én, Békésen, a Széchenyi téren, 8.20 órakor egy tolató személygépkocsi elsodort egy gyalogost, a nő könnyű sérülést szenvedett. Gyulán, a Szent István utca és a Semmelweis utca kereszteződésében, 12 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik jármű utasa megsérült, állapota nem súlyos. Békésen, a Veres Péter téren, 18.15 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a segédmotor-kerékpáros férfinak. A motor vezetője fékezett, a járművek nem ütköztek össze, de a férfi elesett és súlyosan megsérült. Mezőberény külterületén, 18.40 órakor egy motorkerékpáros férfi megcsúszott, árokba hajtott és 8 napon túl gyógyuló csonttöréseket szenvedett.

Határsértőt fogtak el Lőkösháza külterületén

 

Határsértőt fogtak el a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei május 11-én, 11 óra előtt néhány perccel, Lőkösháza külterületén. A külföldi férfi igazoltatásakor iráni állampolgárnak vallotta magát, de személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon, nem tudta hitelt érdemlően igazolni. A Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei előállították a férfit, majd meghallgatása után átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Sarkadon, az Árpád fejedelem téren május 11-én, 12.15 óra körül elfogtak a rendőrök egy geszti férfit, akinek lopás miatt a Gyulai Törvényszék körözését rendelte el. A 20 éves fiatalembert átadták a törvényszék ügyeletes bírójának.

 

Békéscsabán, az Árpád fejedelem térről május 11-én, 20.30 óra körül előállítottak a rendőrök két férfit. A 18 és 22 éves fiatalember a gyanú szerint kábítószert fogyasztott, a gyorsteszt eredménye pozitív lett náluk. Egyiküknél növényi törmeléket és abból sodort cigarettát is találtak a rendőrök. A Békéscsabai Rendőrkapitányság mindkettőjük ellen kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen május 12-én, 0.30 órakor kilépésre jelentkezett egy román állampolgár a járművével, melyen ideiglenes spanyol hatósági jelzés volt. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a rendszámot meghamisították, a spanyol forgalmi engedély pedig, amit a férfi ellenőrzésre átadott, utánzat, hamisítvány. A Sarkadi Rendőrkapitányság a román állampolgár ellen közokirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen május 12-én, 2.30 órakor a rendőrök elfogtak egy román állampolgárt. A 34 éves K. János belépésre jelentkezett, de az útlevélkezelő megállapította, hogy a Győri Törvényszék életveszélyt okozó testi sértés miatt folyó büntetőeljárásban elfogatóparancsot adott ki ellene. A férfit a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei előállították és a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.