2019. február 22., péntek,  Gerzson
 
 
 
 

Címlap

[közéleti tények]
2018. május 11., péntek
„Levadászták” a határátkelőn
Szabálytalanul és ittasan vezetők Békés megyében
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Szarvason, a Szabadság úti kerékpárúton, május 10-én, 14.45 óra körül összeütközött két kerékpáros, egyikük könnyebben megsérült. Május 9-én, Dévaványán, a Szeghalmi utca és a Bocskai utca kereszteződésében 18.15 óra körül egy segédmotoros kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget és összeütközött a neki balról érkező motorkerékpárossal. A balesetben a motor vezetője könnyű sérülést szenvedett. Néhány perccel később, Szeghalmon, a Dapsi Gizella utca és a Simon Ferenc utca kereszteződésében szintén egy segédmotoros kerékpáros férfi sem biztosított elsőbbséget és nekiütközött egy személygépkocsinak. A mentők a segédmotoros férfit súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Szeghalmon súlyosan megsérült a segédmotoros

 

Sarkadon, az Új utcában, május 10-én elfogtak a rendőrök egy sarkadi nőt, aki ellen csalás miatti büntetőeljárásban ez egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves nőt előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A Battonyai Határrendészeti Kirendeltség rendőrei május 10-én elfogtak egy kevermesi férfit. A 21 éves fiatalember a battonyai közúti határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot, de az ellenőrzését végző útlevélkezelő megállapította, hogy budapesti kerületi rendőrkapitányság kábítószer birtoklása miatt elrendelte körözését. A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Békéscsabán, a Bánát utcában május 10-én, 0.30 óra körül személygépkocsi nekiütközött egy oszlopnak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre. A büntető feljelentés mellett szabálysértés miatt is feljelentést tettek ellene, mert nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 9-én, 21.15 óra körül Gyomaendrődön, a Pásztor János utcában. A személyautó vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott, a férfit előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrjárőrök a férfi ellen büntető feljelentést tettek és a jogosítványát bevonták. 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!