2019. február 22., péntek,  Gerzson
 
 
 
 

Címlap

[közéleti tények]
2018. április 16., hétfő
Bozótvágóval támadt ismerősére
Az eleki férfit bűnügyi őrizetbe vették
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Magyarbánhegyes külterületén, április 15-én, 17.45 óra körül elesett és könnyebben megsérült egy robbanómotoros kerékpáros férfi. Mezőberényben, a Kossuth téren, gyalogos-átkelőhelyen, szintén április 15-én, 20 óra előtt néhány perccel személygépkocsi gyalogost ütött el, a mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba. Sarkadon, a Nárcisz utcában, ugyancsak április 15-én, 21 óra körül kerítésnek ütközött egy mezőgazdasági vontató, személyi sérülés nem történt. A jármű vezetője a baleset után elhajtott a helyszínről, a rendőrök a Petőfi utcában igazoltatták. A szonda alkoholfogyasztást jelzett nála, ezért a férfit orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene. Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 15-én, 13.30 óra körül Gyulán, a Farkas Mihály utcában. A segédmotor-kerékpáros férfinál a helyszíni légalkoholmérés eredménye pozitív lett. A rendőrök őt is előállították, majd az orvosi vizsgálatot követően elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Képünk illusztráció! (Forrás: Fővadászbolt webshop)

 

Sarkadon, a Bánát utca és a Hunyadi utca kereszteződésében, április 14-én, 10 óra körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik súlyos sérülést szenvedett.

 

Békésen, a Kossuth Lajos utca és a Tóth utca kereszteződésében, április 13-án, 9 óra körül egy tehergépkocsi nem biztosított elsőbbséget és robbanómotoros kerékpáros nőnek ütközött, aki elesett. A mentők a nőt könnyű sérüléssel vitték kórházba. Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök április 13-án is, 10.45 óra körül Kondoroson, az Iskola utcában. A személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, a férfit a rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök április 14-én, Eleken. Az egyik lakóház előtt egy férfi összeszólalkozott ismerősével. Szóváltás közben a 35 éves eleki férfi autójából elővett egy bozótvágót és egy gáz-riasztó fegyvert, majd rátámadt a másik férfira, aki könnyebben megsérült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a 35 éves férfit felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. Csorváson, szintén április 14-én, 12 óra körül elfogtak a rendőrök egy dombóvári férfit. A 22 éves K. Mihályt a Dombóvári Rendőrkapitányság lopás miatt körözte, ezért előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az Orosházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai ugyancsak április 14-én, 19.30 óra körül elfogtak egy orosházi férfit, aki ellen hamis vád bűntett miatt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves P. Sándort a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd bűnügyi őrizetbe vették.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!