2019. február 17., vasárnap,  Donát
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. március 13., kedd
Hajnali késelés
A battonyai fiatalt őrizetbe vették
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, március 11-én, Sarkadkeresztúr külterületén, 8 óra után néhány perccel egy személyautó lesodródott az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű utasa könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Gábor Áron utcában, 16.15 óra körül egy személygépkocsi vezetője rosszul lett, és garázs ajtajának ütközött. A mentők a férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Árokba borult az autós Sarkadkeresztúrnál

 

Békés megyében bevásárlás után üzletben felejtette pénztárcáját egy nő Sarkadon, január 11-én. A nő akkor vette észre, hogy nincs meg a tárcája, amikor egy másik boltban fizetni akart. A feledékeny vásárló visszament az előző üzletbe, de a pénztárca már nem volt ott, ellopták. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei azonosították azt a 23 éves komádi férfit, aki eltette az őrizetlenül hagyott tárcát. Lopás miatt büntetőeljárás indult ellene, a nyomozást a rendőrség befejezte, az eljárás iratait a Sarkadi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal küldte el a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 

Battonyán, a Fő utcán, március 11-én, 4 óra körül összeszólalkozott két férfi, dulakodtak, majd egyikük, a 21 éves battonyai S. Roland fejen ütötte a másik férfit. Szemtanúk szétválasztották a verekedőket, de S. Roland újra odament a másik férfihoz, és egy késsel többször megvágta, megszúrta a karját. A 20 éves kunágotai férfi súlyosan megsérült, támadója elmenekült. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói fél órán belül, a helyi vasútállomáson elfogták S. Rolandot és előállították a Battonyai Rendőrőrsre. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság S. Rolandot súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök március 12-én, 1 óra körül Békéscsabán, a Jókai utcában. Egy személyautó vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, további két légalkoholmérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök bevonták a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei március 10-én, Füzesgyarmaton elfogtak a 19 éves M. Kálmánt, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert közérdekű munka büntetését nem dolgozta le. A férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei március 10-én, 22.45 óra körül Tótkomlóson megtaláltak egy 16 éves lányt, akit a Kisteleki Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözött. A lányt biztonságba helyezték, gyermekotthonba vitték.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.