2019. július 19., péntek,  Emília
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2018. február 05., hétfő
Sztárportré Miss Bee-vel, azaz Somorjai Ilonával
(VIDEÓINTERJÚ)
Szerző: sztarportre.hu - Molnár Szabolcs
A kilencvenes évek ikonikus lánycsapata, a Bestiák egykori énekesnője szerint „nagyon sokan hajlamosak a múltnak élni, és főleg azoknak a sérelmeknek, fájdalmaknak, amik érték őket, és ezzel gyakorlatilag mérgezik a saját jelenjüket”. Az elméjük teremtette rossz gondolatok mögött valójában a sebzett ego van. Ez a világszemlélet Eckhart Tolle spirituális tanító könyvei révén lett világszerte ismert, és ez az, amivel az énekesnő is a leginkább tud azonosulni.

Somorjai Ilona (Miss Bee)

 

Íme néhány Tolle gondolat: Fogadd el azt, ami van! Akárhol is vagy, légy ott teljesen! A „most” az egyetlen hely, ahol az élet föllelhető. Amikor elfogadod azt, ami van, minden pillanat a legjobb – ez a megvilágosodás. Mi az alapvető illúzió? – a gondolattal való azonosulás.

 

Ilona azt mondja magáról: „Tolle-s vagyok, nagyon sokat segített nekem. Ez nem azt jelenti, hogy más megközelítésre nem vagyok nyitott, de nekem nagyon bejött, ahogy ő ezt az egészet megmagyarázza”.

 

A jelenleg ceremóniamesterként is tevékenykedő, Miss Bee művésznéven is ismert Ilona az énünk pozitív szerepét nem söpri a szőnyeg alá, viszont azt mondja: „Az ego hangját jobb lenne picit elcsendesíteni. Amikor az ego felülkerekedik az elméden, és azt gondolja magáról, hogy egy önálló lény – rögtön becímkézi az embereket, és ahhoz mérten nyilvánul meg”.

 

Mi történik, amikor az ember azonosítja magát egy gondolattal? Mi is pontosan az ego?

 

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.