2019. május 24., péntek,  Eszter és Eliza
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. január 13., szombat
Csetepaté a benzinkútnál
Kétegyházán apa és fia csákánnyal, ásóval fenyegette négy ismerősét
Szerző: SZ. M.
Békés megyében garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök január 12-én, Kétegyházán. A benzinkútnál, 8 óra körül egy férfi és a fia korábbi nézeteltérés miatt összeszólalkozott négy ismerősükkel. A szóváltás után apa és fia beült autójukba, a fiú vezetett. A sofőr úgy indult el, hogy a kocsit a négy férfi felé kormányozta.

Képünk illusztráció! (Forrás: remontche.ru)

 

Ezután a fiú megállt az autóval, apjával csákányt, ásót vettek elő és azokkal fenyegetőztek. A történtek közben senki nem sérült meg. A Gyulai Rendőrkapitányság apát és fiát garázdaság megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette. A fiatalabb férfi ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt is indult büntetőeljárás. A rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei január 13-án éjjel, Békéscsabán elfogták azt a kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves kétegyházi Sz. Péter a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.