2019. január 24., csütörtök,  Timót
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. január 09., kedd
Iránytévesztők
Bulizó fiatalok rongáltak Nagyszénáson
Szerző: SZ. M.
Több közlekedési táblát rongáltak meg egy házibuliból diszkóba tartó társaság tagjai január 6-án, 0.30 óra körül, Nagyszénáson. A 16 és 27 év közötti fiatal férfiak a Hősök úti körforgalomnál több jelzést levettek, kihúztak a helyükről. A táblák egy részét a körforgalom közepére, a virágágyásba, a többit a közeli park melletti bokorba dobták. Az Orosházi Rendőrkapitányság az öt fiatal ellen garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A körforgalom több tábláját kihúzták

 

Megsérült egy gyermek január 6-án, 16.45 óra körül Szarvason, a Szentesi utcában. Édesanyja kerékpárján vitte a három éves kisfiút, nem gyermekülésben, hanem a bicikli csomagtartóján. Menet közben a hátsó kerék elkapta a gyermek lábát, aki leesett a csomagtartóról és könnyű sérülést szenvedett.

 

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei január 6-án, Orosházán, a Hajnal közben elfogták a 47 éves békéscsabai Cs. Istvánt, akinek a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság, a Battonyai Járásbíróság lopás miatt folyó eljárás során rendelte el a körözését. A férfit a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette.

 

Orosházán, a Gyopárosi útról január 6-án előállítottak a rendőrök egy férfit, aki személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy az Orosházi Járásbíróság 2021. február elsejéig eltiltotta a járművezetéstől. A 47 éves orosházi férfit az Orosházi Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.