2019. január 24., csütörtök,  Timót
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. január 06., szombat
Elgázolta a segítőjét
A tolató teherautós ellen vádemelést javasol a rendőrség
Szerző: SZ. M.
Súlyos sérüléssel járó baleset történt tavaly Békés megyében, október 31-én, Békésen. Ady Endre utcai telephelyen tolató tehergépkocsi elütött egy férfit.

Képünk illusztráció! (Forrás: telelux.hu)A jármű vezetője a rámpához akart odaállni, ahol a rakományt pakolják ki. A hátramenetben egy férfi segített neki, aki a megállító jelzés után a járműszerelvény mögé ment. A tehergépkocsi vezetője ezt nem vette észre, és tovább tolatott annak ellenére, hogy segítőjét nem látta. Elütötte a segítő férfit, aki a teherautó és a rámpa közé szorult. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a tehergépkocsi vezetőjét közúti baleset okozásával gyanúsítja, a nyomozást lezárta, és az eljárás iratait az 56 éves férfi ellen vádemelési javaslattal továbbította a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészségre.

 

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése érdekében, ha a személy- és vagyonbiztonság érdekében szükséges, a hátramenethez gondoskodjanak olyan segítőről, aki képes arra, hogy irányítsa a tolatást. Az irányítónak folyamatosan látnia kell a jármű mögötti területet és folyamatosan kapcsolatban kell lennie a járművezetővel.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.