2019. január 24., csütörtök,  Timót
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2018. január 06., szombat
Kábítószer a cigarettában
Fiatal férfi fogyasztott „anyagot” Gyulán – Idős emberek lettek rosszul Békés megyében
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, Békéscsabán, a Vandháti út és a Csiki utca kereszteződésében, január 5-én, 16.30 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi könnyű sérülést szenvedett.

A kerékpáros könnyebben sérült meg

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit január 5-én, 23.15 órakor Békéscsabán, a Forgách utcából. Személygépkocsit vezetett. A helyszínen, majd a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett. A rendőrök büntető feljelentést tettek ellene és bevonták a vezetői engedélyét.

 

Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy férfinál január 4-én, Gyulán. A 23 éves fiatalembert a Pósteleki úton igazoltatták, a gyorstesztvizsgálat eredménye szerint kábítószert fogyasztott. A Gyulai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A férfitól lefoglalt cigaretta hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

 

Rendőrök hívtak mentőt egy férfihoz január 4-én, Bélmegyeren. A férfi az ismerőseinek nem nyitott ajtót, nem tudtak bejutni a lakásába. A rendőrök a bezárt ajtót kifeszítették és megtalálták a férfit, aki az ágya mellett, a földön feküdt. A mentők kórházba vitték.

 

Eltévedt idős férfit vittek haza január 4-én a rendőrök Orosházán. A Kölcsey utcában, 19.45 óra körül egy járókelő figyelt fel arra, hogy a 76 éves férfi nem tudta, merre induljon el és padra ült le. A járókelő rendőri segítséget kért és járőrök megérkezéséig vigyázott az idős emberre, aki elmondta, hogy eltévedt, nem tud hazamenni. A rendőrök hazavitték és átadták a feleségének.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.