2018. augusztus 18., szombat,  Ilona
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. október 09., hétfő
Késelés Orosházán
A nő hátba szúrta élettársát
Szerző: SZ. M.
A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság október 8-án bűnügyi őrizetbe vett egy 44 éves orosházi nőt, mert a gyanú szerint 17 óra körül, lakásukon késsel hátba szúrta élettársát. A férfi életveszélyes sérülést szenvedett. A nő is kórházba került, még nem tisztázott, hogy az ő sérülése hogyan keletkezett. A rendőrség vizsgálja a bűncselekmény körülményeit, a tettlegességig fajult konfliktus okát.

Képünk illusztráció! (Forrás: Amazon.com)

 

Békés megyében, a gyulai közúti határátkelőhelyen, október 8-án, 13 óra körül elfogtak a rendőrök egy román férfit. A 35 éves G. Stevita ellen a francia hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Gyula Határrendészeti Kirendeltségre, a Gyulai Rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette, és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szintén október 8-án, Végegyházán elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék és az Orosházi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 49 éves végegyházi Sz. Ferencet a rendőrkapitányság bűnügyi őrizetbe vette.

 

Gyulán, a Mágocsi utcában, ugyancsak október 8-án, 1 óra körül egy személyautó vezetőjét ellenőrizték a rendőrjárőrök. Felmerült a gyanú, hogy ittasan vezetett, ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre előállították, majd büntető feljelentést tettek ellene.

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök október 7-én is, 15.30 óra körül Dévaványán, a Kossuth Lajos utcában. Egy segédmotoros kerékpáros férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A rendőrjárőrök előállították a férfit a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A férfinak soha nem volt vezetői engedélye, ezért a rendőrök büntető- és szabálysértési feljelentést is tettek ellene.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.