2018. június 25., hétfő,  Vilmos
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. augusztus 12., szombat
Belga körözés
A román férfit őrizetbe vették a gyulai határon
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, augusztus 10-én, Orosházán, az Ady Endre utcában, 14 óra körül egy személygépkocsi vezetője az út szélén megállt és kinyitotta a jármű bal első ajtaját. Az ajtónak nekiütközött egy férfi, aki elektromos kerékpárjával akart elmenni az álló kocsi mellett. A kerékpárost a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba. Augusztus 11-én, Dévaványán, az Ady Endre utca és a Táncsics utca kereszteződésében, 14.45 óra körül személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy motoros férfinak. Összeütköztek és a motoros súlyosan megsérült. Békéssámsomban, az Alkotmány utcában, 19.30 körül elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett egy kerékpáros. A biciklis férfi a gyanú szerint ittasan közlekedett.

Balesetet okozott a bal első ajtó kinyitása

 

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei augusztus 10-én, 8 óra körül, Sarkadon elfogták a 21 éves sarkadi R. Rolandot, aki ellen lopás miatt bírósági elfogatóparancs volt érvényben, és amiatt is körözték, mert egy korábbi pénzbírságát nem fizette be. A férfi elfogásakor az egyik zsebében kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök, ezért büntető feljelentést tettek ellene és a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

 

A gyulai közúti határátkelőhelyen, augusztus 10-én, 23.45 óra körül kilépésre jelentkezett egy román állampolgár. Az ellenőrző határrendészek megállapították, hogy a belga hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt. A 26 éves férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.