2018. június 25., hétfő,  Vilmos
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. augusztus 10., csütörtök
Kábítószerező fiatalok
Három ütközés egy órán belül, Békésen
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, augusztus 8-án, Békésen egy órán belül három ütközés történt. A Kossuth Lajos utcában 8.45 óra körül összeütközött két személygépkocsi. Negyed órával később a Fáy András utcában egy segédmotor-kerékpáros férfi parkoló személygépkocsi hátuljának ment neki. Fél 10 körül az Ady Endre utcában kisbusz és kerékpáros ütközött. Szarvason, 19.30 óra körül elesett egy motoros, Békéscsabán, a Hunyadi téren 20 óra körül összeütközött két kerékpáros. Az öt balesetnek két súlyos és négy könnyű sérültje van.

Békésen, a Kossuth utcában két autó ütközött össze reggel

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság augusztus 8-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 31 éves S. Béla a gyanú szerint augusztus elsejéről 2-ára virradó éjjel Békéscsabán, az egyik Áchim L. András lakótelepi lépcsőházból ellopott egy lezárt kerékpárt.

 

Békéscsabán, a Posta közben augusztus 8-án, 21.45 óra körül két fiatal férfit igazoltattak a rendőrjárőrök. A gyorsteszt mindkettőjüknél kábítószer-fogyasztást jelzett. Egyikük autójában, egy tasakban, a rendőrök zöld növényi törmeléket találtak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 21 és 22 éves békéscsabai férfi ellen kábítószer birtoklásának gyanúja miatt büntetőeljárást indított, a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

 

A Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei augusztus 8-án előállítottak egy 52 éves kiskunlacházi férfit, aki belépésre jelentkezett a méhkeréki határátkelőhelyen. A férfi ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a Szegedi Rendőrkapitányság elrendelte körözését. A férfit a Sarkadi Rendőrkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.