2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. augusztus 10., csütörtök
Lopott motor az autóban
Battonyánál találták meg a lopott jármű alkatrészét
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, a battonyai közúti határátkelőhelyen, augusztus 7-én, 6 óra körül személygépkocsival kilépésre jelentkezett egy férfi. A határrendészek a férfit és autóját is alaposan ellenőrizték. Megállapították az ellenőrzésen, hogy a gépkocsi motorja olyan autóhoz tartozik, amelyet korábban elloptak és a német hatóságok elrendelték a körözését. A román származású, Németországban élő, hontalan férfit előállították a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, és kihallgatták. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és a személygépkocsit, indítókulcsát, törzskönyvét lefoglalta. Az intézkedésről a magyar rendőrség értesíti a körözést elrendelő német hatóságot.

A battonyai határrendészek lefoglalták az autót

 

Két határsértőt fogtak el a rendőrök augusztus 8-án, 7.15 óra körül Battonya külterületén. A két külföldi illegálisan, a zöldhatáron át érkezett Romániából. Afgán állampolgároknak vallották magukat, személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállították őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre, majd meghallgatásuk után, aznap 16 órakor átadták őket a román hatóság képviselőinek.​

 

Teljes útlezárás volt a 47-es számú főút Békés megyei szakaszán, Orosháza határában. Az áramszolgáltató munkatársai augusztus 8-án 14 órától cserélték az út melletti villanyoszlopokat. A munkálatok 16.30 órakor befejeződtek, a forgalomkorlátozás megszűnt.

 <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.