2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. június 19., hétfő
Elutasította a nőt
Mezőkovácsházán egy 82 éves férfi tárcája bánta a találkozást
Szerző: SZ. M.
Albérletet keresett és bejárónőnek ajánlkozott egy 24 éves nő egy 82 éves férfinál Mezőkovácsházán. A fiatal nő se szobát, se munkát nem kapott. Idén, április 7-én, 12 óra körül a nő újra felkereste az idős embert. A férfi házának kapuja zárva volt, de a szomszédos üres telek felőli rossz kerítésen át a nő könnyen bejutott hozzá. A férfi ölébe ült és felajánlotta, hogy pénzért szexuális szolgáltatást nyújt. Amikor a férfi ezt elutasította, a nő pénzt kért tőle.

Képünk illusztráció! (Forrás: internet)Az idős ember mielőbb meg akart szabadulni tőle, ezért adott neki pénzt, de miután a nő elment, észrevette, hogy nincs meg a pénztárcája. A gyanú szerint a nő ellopta a tárcát, amiben pénz és bankkártya is volt. A kártya mellett egy kis cédulán ott volt a PIN-kód is. A nő a kártyát nem használta, de ha megteszi, több százezer forintot leemelhetett volna a számláról.

 

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a nyomozást lezárta, a 24 éves mezőkovácsházi nőt lopással gyanúsítja és vádemelést javasol ellene a Battonyai Járási Ügyészségen. A rendőrség kér mindenkit, hogy idegeneket ne engedjen be a házába, lakásába. A pénztárcában a bankkártyák mellett ne legyen ott a PIN-kód, mert ha elveszítik a tárcát, vagy ellopják, könnyedén le lehet venni pénzt a számlájukról. <
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.