2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Címlap

[Közéleti tények]
2017. június 19., hétfő
Autók az árokban
Könnyebben sérültek meg a balesetekben
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, június 17-én, Gyomaendrőd külterületén 8.45 óra körül egy személygépkocsi őzzel ütközött, majd árokba hajtott. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Békéscsabán, a Rózsa utcában, 9.15 órakor egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros férfi könnyebben megsérült. Ekkor Szarvason, az Ipartelep utcában két személygépkocsi ütközött, egy gyermek megsérült, de állapota nem súlyos. Békés külterületén, 13.30 óra körül letért az útról, fának ütközött és árokba hajtott egy személygépkocsi, a vezetője könnyebben megsérült.

 

Szombaton két autós is az árokba hajtott

 

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Mezőkovácsházán és Kondoroson. Mezőkovácsházán, a Petőfi Sándor utcában, június 17-én, 13.15 óra körül ellenőriztek egy autóst, akinél az alkoholszonda ittasságot jelzett. Kondoroson, a Csabai útról szintén június 17-én, 21 óra körül állították elő egy személygépkocsi vezetőjét, nála ugyancsak pozitív értéket mutatott a szonda. Két további mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a rendőrök a mért értéknek megfelelően a Mezőkovácsházán előállított férfit közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték, a másik autósnak pedig elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

 

Békéscsabán, az Andrássy úton, június 18-án, 2 óra körül megtalálták a rendőrök azt a 67 éves nőt, aki az előző napon 8 órakor elment otthonról. A fia kereste, de nem találta, ezért 20.30 órakor bejelentette anyja eltűnését. A rendőrök a nőhöz mentőt hívtak és értesítették a fiát.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.