2018. június 20., szerda,  Rafael
 
 
 
 

Címlap

[S a többi...]
2017. június 15., csütörtök
Vonat ütötte el
A férfi Medgyesegyházán tilos jelzésben hajtott a sínekre
Szerző: SZ. M.
Békés megyében, június 14-én, Medgyesegyházán, a Gárdonyi és az Árpád utca közötti vasúti átjáróban, 8.45 óra körül egy. a Medgyesegyházáról Magyarbánhegyesre tartó vonat kerékpáros férfit ütött el. A biciklis a gyanú szerint ittasan közlekedett, a tilos jelzés ellenére hajtott a sínekre, és súlyos sérülést szenvedett.

A kerékpáros súlyosan megsérült

 

Békésen, a Táncsics Mihály és a Kossuth utca kereszteződésében, 14.15 óra körül személyautó kerékpárossal ütközött, a kerékpáros súlyosan megsérült. A helyszíni légalkoholmérés és a kórházi vizsgálat eredménye szerint a férfi valószínűleg ittasan kerékpározott. Gyulán, a Temesvári úton, 15.15 órakor összeütközött két személygépkocsi, a balesetben mindkét jármű vezetője könnyebben megsérült. Tótkomlós külterületén, 17.35 órakor autóbusz kerékpárossal ütközött, a kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

Tizenévesek próbáltak feltörni egy garázst június 13-án, 23 óra körül Békéscsabán, a Tolnai utcában. Egy nő felfigyelt a négy fiatalra és hívta a rendőrséget. A három fiút és egy lányt a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellenük. A fiatalok késő éjszaka kerékpározni indultak és közben kitalálták, hogy betörnek egy garázsba. Egyikük szerszámokat is vitt magával. Két fiú próbálta felfeszíteni az ajtót, társai a közelben figyelték, nem jön-e arra valaki.

 

Az egyik mezőberényi családi ház udvaráról június 10-én ellopták egy nő kerékpárját. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei egy mezőberényi férfinál megtalálták a biciklit, néhány ezer forintért vette egyik ismerősétől, K. Antaltól. A 27 éves köröstarcsai férfit június 13-án kihallgatták, elismerte, hogy ő ment be a ház udvarára és hozta el a kerékpárt. A mezőberényi nő a rendőröktől visszakapta a biciklijét, K. Antal ellen lopás megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.<
+
>
Kérjük, hogy a nagyobb méretben való megtekintéshez kattintson a képre!


A hozzászólás csak regisztrált felhasználóknak engedélyezett.
A regisztrációhoz kattintson ide!
A bejelentkezéshez kattintson ide!

Cikkel kapcsolatos hozzászólások, észrevételek:

Még nincs egy hozzászólás, észrevétel sem a cikkel kapcsolatosan.