2020. július 11., szombat,  Nóra és Lili
 
 
 
 

Sport

[Sport]
Képünk illusztráció! (Forrás: ettu.org)
Ezüst- és bronzérem, valamint negyedik helyezés az Asztalitenisz Diákolimpiáról
A hétvégén Karcag adott otthont az Asztalitenisz Diákolimpia országos döntőjének, ahol eredményesen szerepeltek Orosháza oktatási intézményeinek tanulói.
Szerző: K. A. J.
Vesztes mérkőzés uán (Képünk illusztráció! Forrás: zazzle.com)
2020. január 20., hétfő
Orosházaiak eredményei az asztaliteniszezés forgatagában
A hét végén rendezték meg az EXTRA Liga csapatainak első torna rendszerű fordulóját Budapesten, az Ormai László csarnokban, ahol három nap alatt a májusról előrehozott Tata elleni találkozóval együtt öt ellenfelével küzdöttek meg az orosházi PET-BAU ASE lányai. Az öt mérkőzésből egy győzelem és két döntetlen mellett két vereséget szenvedtek az összecsapások során.
Szerző: K. A. J.
Az örökifjú Bogdánffy Csaba
2020. január 09., csütörtök
Második és ötödik helyezés az orosházi asztaliteniszező lányoknak a nemzetközi serdülő versenyen – Bogdánffy Csaba döntése
A hétvégén, Budapesten rendezték meg a hagyományos Hungarian Mini Cadat Opent, melyen a serdülő válogatott tagjaként az orosházi Hudák Dorina kapott indulási lehetőséget.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: pingpoolshark.com)
2019. december 16., hétfő
Orosháziak: balszerencsés kilencedik hely a serdülő TOP 24 bajnokságon
A hétvégén Nyírbátorban álltak asztalhoz a legjobb asztaliteniszező lányok a serdülők versenyében, hogy eldöntsék a TOP 24 bajnoki címet.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: youtube)
2019. december 10., kedd
Az utolsó forduló találkozósára ideálisnak egyáltalán nem mondható környezet (hideg terem, öltöző, mosdó hiánya stb.) várta az orosházi csapatot a mérkőzés helyszínén. A „körítés” alapján egy jó kis bulimeccsre volt kilátás, ami rá is nyomta bélyegét a kezdésre, hiszen az orosházi játékosok, főleg a lányok, a hőmérsékletre való tekintettel pulóverben kényszerültek az asztalokhoz állni!
Szerző: K. A. J.
Dr. Joó Attila vízreszállás után
2019. november 06., szerda
Dr. Joó Attila tanácselnök világbajnoki evezős sikerei
Kiválóan szerepelt az ősszel megrendezett Velencei-tavi masters evezős világbajnokságon dr. Joó Attila, a Szegedi Ítélőtábla büntető ügyszakos tanácselnöke. Nyolcasuk Nagy-Britannia mögött 2. lett, míg négyesben 5. helyezést értek el.
Szerző: K. A. J.
Az M4 Sport csatornáján a bosszantó feliratot láthattuk
2019. szeptember 11., szerda
„Az erdélyi és a felvidéki magyarság is élőben láthatja a hétfő esti Magyarország–Szlovákia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzést, miután az MTVA a technikai feltételeit is teljesítette annak, hogy a kábeltévés szolgáltatók Erdélyben és a Felvidéken is sugározni tudják az M4 Sport adását.”
Szerző: Pataki Zoltán
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2019. szeptember 10., kedd
Szombaton ismét nagy „meccs” várható Orosházán
Megkezdte szereplését az NB. III. osztályban az orosházi csapat, és az első fordulóban a bajnoki címre is esélyes Jászberény együttesét fogadta hazai pályán.
Szerző: K. A. J.
Csonka Bence nemzetközi szinten is szeretne játékvezető lenni. Forrás: Békés Megyei Főügyészség
2019. augusztus 30., péntek
Élvonalbeli játékvezetőként mutatkozott be a hétvégén a Békés Megyei Főügyészség munkatársa
A Békés Megyei Főügyészség ügyészségi megbízottja, Csonka Bence augusztus 24-én, a Paks-Fehérvár 0-2 eredménnyel zárult NB I-es labdarúgó mérkőzésen debütált először élvonalbeli játékvezetőként. Csonka Bence 2015-től dolgozik a Békés Megyei Főügyészségen, azonban jóval korábban elkötelezte magát a labdarúgó játékvezetés mellett, már 15 éves korában, 2007-ben letette a játékvezetői vizsgát. Ebben a minőségében végig járta a ranglétrát, 2013-ban az NB III Keleti csoportjában fújta először a sípot a Létavértes-Debrecen mérkőzésen.
Szerző: Sz. M.
Évértékeléshez igénybe vehető szempontok... (Képünk illusztráció! Forrás: nl.aliexpress.com)
2019. június 18., kedd
A PET-BAU ASE Orosháza felnőtt csapatainak értékelése
Orosházán a női asztalitenisz sikersportág. Ráadásul igen hosszú idő óta. Az ilyet sportértéknek nevezik. Ezt a körülményt – a játék izgalma, szépsége, a sportolók áldozatvállalása, küzdőképessége mellett – jó szívvel ajánlhatjuk a sportszerető közönség és a városvezetés figyelmébe. Az is tudottá vált, hogy miként lehet lányokat fiúsítani…
Szerző: K. A. J.
< >