2018. augusztus 19., vasárnap,  Huba
 
 
 
 

Sport

[Sport]
Mezőhegyes Nonius-14 Vezér és a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. hajtója: Papp János a kettesfogathajtó magyar bajnoki címvédő, készül a világbajnokságra
Beszélgetés Pap István Tibor vezérigazgatóval
A Nemzetközi Lovas Szövetség megbízásából három alkalommal rendezte meg a Fiatal Fogatlovak Világbajnokságát a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. Szeptember 5-e és 9-e között immár a negyedik világbajnokság házigazdája lesz Mezőhegyes. A település az utóbbi évek innovatív, korszerű szellemi-, szakmai-, anyagi fejlesztéseinek eredményeként végképp felkerült a hazai és a nemzetközi lovasélet térképére. A felújított pályáival, infrastruktúrájával új fejlődési pályára állt intézmény, a lovasversenyek kedvelt helyszíne lett.
Szerző: M. Szabó Mihály
Képünk illusztráció! (Forrás: internet)
2018. június 19., kedd
Asztalitenisz: az orosházi PET-BAU ASE 2017/2018 évi bajnoki szezonjának értékelése
Az orosházi asztaliteniszező lányok két csapatának teljesítményét kedvezően értékelte az egyesület szakosztályvezetője. Ugyanakkor rávilágított néhány problémára, illetve szólt a következő évad megalapozásáról is.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Amazon.com)
2018. június 14., csütörtök
A hétvégén Kiskunmajsán rendezték meg az asztaliteniszezők kelet-magyarországi újonc és serdülő bajnokságát. Ezen a PET-BAU ASE Orosháza versenyzői a várakozásnak megfelelően több bajnoki címet és helyezést értek el.
Szerző: K. A. J.
Piroska Zoltán Flóra nyergében
2018. június 10., vasárnap
Mezőhegyesi győzelmekkel zárult a 24. Kanca és Ménverseny
Június 8-10-én, a jeles hagyományokra építkező Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. 24. alkalommal rendezte a Kanca és Mén Országos Díjugrató Versenyt.
Szerző: M. Szabó Mihály
Képünk illusztráció! (Forrás: Hanslodge Cliparts)
2018. június 05., kedd
A bajnoki rájátszás alapján negyedik lett a PET-BAU ASE Orosháza EXTRA Ligás csapata. Már lehet tudni, kik távoznak a csapattól, s kik jönnek a helyükbe.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Entertainment)
2018. május 21., hétfő
Jól áll Orosházának az asztaliteniszező lányok tehetsége, igyekezete. Ezúttal is értékes „skalpokat” gyűjtöttek be, persze, nem minden papsajt…
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: gasimli.info)
2018. május 14., hétfő
Az orosházi PET-BAU ASE asztaliteniszező lányai három mérkőzést is vívtak a napokban. Változó eredményességgel.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: MavirSE)
2018. március 21., szerda
Bravúros orosházi győzelmek követték egymást a női asztalitenisz világában – Csáki Rita–Tóth Edina 1-10-ről 12-10-re nyert meg egy fontos játszmát.
Szerző: Kiss A. János
Mintha olykor szemük lenne az orosházi lányok labdáinak... (Képünk illusztráció! Forrás: CampusGrotto)
2018. március 13., kedd
Az Országos Serdülő Csapatbajnokságon ezüstérmes lett az orosházi PET-BAU ASE csapata
A kiemelési rangsor alapján várható volt a dobogós helyezés a lányoktól, ugyanakkor rontotta az esélyeket az a tény, hogy Hudák Dorina és Balogh Ágnes Kyra az elmúlt héten lázas betegség miatt nem tudott edzeni és fizikálisan is legyengült állapotban kellett asztalhoz állniuk.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Mdsz)
2018. február 20., kedd
Karcag adott otthont a diák asztaliteniszezők országos döntőjének, melyen a PET-BAU ASE Orosháza négy versenyzője állhatott asztalhoz.
Szerző: K. A. J.
< >