2017. június 27., kedd,  László
 
 
 
 

Sport

[Sport]
Képünk illusztráció! (Forrás: Recognition Awards)
Mérlegen a 2016-2017. évi asztalitenisz csapatbajnokság
Az NB. I. megnyerése után két lehetőség állt a PET-BAU ASE Orosháza vezetése előtt: a korábbi évekhez hasonlóan az új szezonban is csak az I. osztályban indítják a csapatot, vagy a legminimálisabb anyagi háttér biztosításával vállalják az Extra Liga-szereplést. Végül az utóbbi döntés született, mivel az önkormányzat és a szponzorok segítségével megteremtődtek a szükséges feltételek, nem utolsósorban annak figyelembe vételével, hogy – az elnökség megítélése szerint – a sportolók által kivívott jogot nem szabad elherdálni, mert az csökkentené a következő versenyidőszak motivációs bázisát.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: The Glorio Blog)
2017. június 11., vasárnap
Június 4-5-én kelet-magyarországi újonc és serdülő bajnokságot rendeztek Cegléden
Cegléd adott otthont a kelet-magyarországi újonc és serdülő bajnokságnak, melyen a PET-BAU ASE versenyzői két első helyezés mellett számos ranglistapont begyűjtésével zárták le az első félévi versenyszezont.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Blogok - xFree.hu)
2017. április 15., szombat
Fölényes PET-BAU ASE győzelem az EXTRA Liga záró fordulójában
Az asztalitenisz EXTRA Ligában újoncként szereplő PET-BAU ASE Orosháza tulajdonképpen óriási bravúrt hajtott végre: a 6. helyet szerezte meg. Azért nem csupán a játékosokat emeljük ki, mert az egyesületi és szakmai vezetés, a szülői, szurkolói háttér szakértelme, munkája és lelkesedése is valahol ott rejtőzködik a sikerben. S az is, hogy e háttér olykor némi szembeszéllel is kénytelen találkozni. De elvitathatatlan: a fiatal és nagyon tehetséges versenyzői gárda vállalta magára az eredményességből az oroszlánrészt.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: The New York Times)
2017. március 27., hétfő
Sikeresen szerepeltek a PET-BAU ASE versenyzői az újonc MOATSZ Kupán és a 2017. évi újonc csapatbajnokságon. A szövetség Tatán rendezte meg az újoncok egyik legjelentősebb ranglistaversenyét, melyen az orosházi sportolók az előzetes várakozást jelentősen felülmúlták.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Photo - NBC News)
2017. március 21., kedd
Az orosházi lányok bravúros pontszerzéssel kellemes meglepetést szereztek az esélyesebb, thaiföldi idegenlégiósukat is soraikban tudó szekszárdi vendégcsapattal szemben.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: CNET)
2017. március 03., péntek
A sportban is a szárnypróbálgatások viszik előre a tehetségeket.
Szerző: Kiss A. János
Pengő Erzsébet
2017. február 24., péntek
Országos bajnok, bűnmegelőző, úszóedző
Két aranyérmet nyert Pengő Erzsébet rendőr százados, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának kiemelt főelőadója a Belügyminisztérium Országos Úszó Bajnokságán, Kecskeméten, február 22-én a nők egyéni versenyében, az 50 év felettiek között, 50 méteres gyorsúszásban a III. korcsoportban, a 40 év feletti sportolók korcsoportjában pedig 50 méteres mellúszásban állt rajtkőre.
Szerző: SZ. M.
Képünk illusztráció! (Forrás: mwave.interest.me)
2017. február 19., vasárnap
Az orosházi páros győzelme után a lányok végig kézben tartották a mérkőzést. A hazaiak erejéből az Ambrus testvérek révén csak az eredmény kozmetikázására futotta. A Tóth Edina által vezérelt PET-BAU megérdemelt sikerével bebiztosította az elnökség által meghatározott hatodik helyezést.
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Depositphotos)
2017. február 14., kedd
Az együttesek közötti eredmény jól tükrözte a rendelkezésre álló feltételeket: humán és anyagi vonatkozásban egyaránt. Csak az önkormányzat évi 30 millió forinttal támogatja a vendég asztaliteniszezőket...
Szerző: Kiss A. János
Képünk illusztráció! (Forrás: FINAL4 2016)
2017. február 07., kedd
A pénteki ETTU Kupa kötelezettsége miatt elhalasztott bajnoki mérkőzésen hatalmas küzdelemben tartotta otthon a két bajnoki pontot a háromszoros bajnok, ETTU Kupa és KSZL győztes hazai csapat.
Szerző: K. A. J.
< >