2017. október 18., szerda,  Lukács
 
 
 
 

Sport

[Sport]
Képünk illusztráció! (Forrás: The FUNishers - Bandcamp)
Változatos eredményesség/eredménytelenség kíséri az orosházi asztaliteniszező lányok idei szereplését
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: Ping-pong labda - Árukereső)
2017. október 04., szerda
A hétvégén a PET-BAU ASE utánpótláskorú versenyzői egy bronzérem mellett jelentős mennyiségű ranglista pontot gyűjtöttek be a „Bükfürdő Kupán”.
Szerző: K. A. J.
Békés megye csapata
2017. október 02., hétfő
A szeptember 29-étől október 1-jéig tartó 2017. évi XXXII. Izsáki Sárfehér Napok keretében megrendezett ’A’ kategóriás Egyes-, Kettes- és Négyesfogathajtó Országos Bajnokság döntőjében az egyesfogathajtóknál Nyúl Katalin, a kettesfogathajtóknál Papp János, a négyesfogathajtóknál ifj. Dobrovitz József lett a 2017. évi Magyar Bajnok. Nyúl Katalin és Papp János edzője Nyúl Zoltán, ifj. Dobrovitz József edzője Dobrovitz József. A kettesfogathajtóknál Békés megye csapata, a négyesfogathajtóknál Pest megye csapata nyerte az ’A’ kategória Fogathajtó Csapatbajnoka címet.
Szerző: M. Szabó Mihály
Fejlesztési javaslatunk (Képünk illusztráció! Forrás: Pinterest)
2017. szeptember 25., hétfő
Ez az év is jól kezdődik – szokás mondani az új esztendő első napjaiban a balul végződő dolgokat kommentálva. Szeptembert írunk ugyan, de a rezignált megjegyzés most is aktuális: az orosházi asztaliteniszező lányok szezonnyitánya nem sikerült igazán
Ez az év is jól kezdődik – szokás mondani az új esztendő első napjaiban a balul végződő dolgokat kommentálva. Szeptembert írunk ugyan, de a rezignált megjegyzés most is aktuális: az orosházi asztaliteniszező lányok szezonnyitánya nem sikerült igazán jól. Ha pedig a város egykori polgármesterének, Dancsó Józsefnek az elhíresült szakmai fejtegetését fordítjuk le e sportág nyelvére: negatív győzelmet arattak…
Szerző: K. A. J.
Képünk illusztráció! (Forrás: graphicsbuzz.com)
2017. szeptember 12., kedd
Szeptember 16-án rajtol a 2017-2018. évi asztalitenisz csapatbajnokság
A PET-BAU ASE Orosháza vezetése és játékosai a jól sikerült felkészülési időszak után bizakodással tekintenek a szombaton kezdődő csapatbajnokság elé.
Szerző: K. A. J.
Az ötéves lovak versenyében a német Da Vincy lett a világbajnok. Hajtója: Bettina Winkler
2017. szeptember 10., vasárnap
Véget ért a Fiatal Fogatlovak Világbajnoksága
Mezőhegyesen szeptember 10-én a kombinált hajtással befejeződött a III. Fiatal Fogatlovak Világbajnoksága, melyen 7 nemzet – Ausztria, Görögország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Olaszország, Magyarország – 41 öt, -hat és hétéves lova állt starthoz, közülük 22 jutott a döntőig.
Szerző: M. Szabó Mihály
A német Tara úgy tűnik verhetetlen
2017. szeptember 09., szombat
25 ló a vasárnapi döntőben
Szeptember 9-én Az 5-6-7 éves lovak a díjhajtó program döntőjében találkoztak, sajnos a magyar színekben induló lovak nélkül. Tizenegy startoló lovunk közül egyetlen egy sem jutott a legjobbak közé. Több mint figyelmeztető!
Szerző: M. Szabó Mihály
Az ötéves lovak kategóriájában többek között Fst Laurin is tovább jutott Lars Krüger hajtásával
2017. szeptember 08., péntek
Német fölény magyar lovak nélkül
Szeptember 8-án, Mezőhegyesen, a III. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságán, a második napi kvalifikációs versennyel kialakult az 5-6-7 éves fiatal fogatlovak döntőjének a mezőnye.
Szerző: M. Szabó Mihály
A hétéves lovak között az első, a német színekben versenyző Enfado volt. Hajtója: Jovanca Marie Kessler
2017. szeptember 07., csütörtök
Kvalifikációs versenyek
Szeptember 7-én a fiatal fogatlovak díj- és akadályhajtásból álló első kvalifikációs versenyét rendezték. Az 5-6-7 éves lovak kilenc dobogós helyén hat német ló, két lengyel, és egy osztrák ló osztozott.
Szerző: M. Szabó Mihály
Startot vett a III. Fiatal Fogatlovak Világbajnoksága
2017. szeptember 06., szerda
Szeptember 6-án, Mezőhegyesen, a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. lovaspályáján az állatorvosi vizsgával megkezdődött a III. Fiatal Fogatlovak Világbajnoksága. A nemzetközi szövetség által delegált állatorvosi kar hét ország – Ausztria, Németország, Görögország, Lengyelország, Magyarország, Olaszország, Luxemburg – felvezetett 41 fiatal fogatlovát vizsgálta, közülük egyet újabb szemlére rendelt vissza.
Szerző: M. Szabó Mihály
< >